Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
contact@systempro.ro
0233.230.620

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Informatii

Returul produselor

Returul Produselor

 
 

             Returul produselor se supune Ordonantei nr. 34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea produsului.

             Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

             Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate software-uri noi. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
             Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
             Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

             Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate, cutia nedeschisa, cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

Licente Software,

Licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop),

Consumabile (Cartuse imprimanta, Riboane, Acumulatori, etc.),

Extensii de garantie,

Produse care au fost livrate electronic (licente antivirus, aplicatii software, jocuri, etc livrate prin link de download, cheie de activare etc),

Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si de igiena personala (casti, produse de ingrijire personala s.a.m.d),

Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate,

Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate.

             Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii S.C. SYSTEM PRO S.R.L.

 

Produsele primite defecte

 
 

             In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului sau prezentarea cu acesta la sediul nostru.

spacer


Website detinut de SYSTEM PRO S.R.L., CIF: RO17718057, Reg.Com: J27/1005/2005

systempro.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.