Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
contact@systempro.ro
0233.230.620

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Marci produse

Garantia produselor

Garantia Produselor

 

            Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online sunt noi, in ambalajul original si beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008).

Perioada de garantie a produselor este cea afisata pe site la fiecare produs si inscrisa in Certificatul de garantie. Certificatele de Garantie sunt emise de S.C. SYSTEM PRO S.R.L. si de producator/importator.

            In cazul certificatelor de garantie emise de producator/importator, clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia - retea care este gasita in acest certificat.

            In cazul in care certificatele de garantie sunt emise numai de compania noastra, clientii vor apela la unul din centrele noastre de service situate in Bd. Traian, Bl A1, parter, Piatra Neamt, Tel.: 0233.230.620, Bd. Republicii, Bl. A12, parter, Piatra Neamt si Bd. Decebal, Nr. 33, Bl. I3, parter, Piatra Neamt, in intervalul orar: 08:30 – 17:00.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura Fiscala si Certificatul de Garantie.

            In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, etc.) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.

            Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori alte programe decat cele originale cu licenta. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unui produs in service daca nu se poate face dovada ca programele instalate sunt licentiate.

           Diagnosticarea defectelor produsului se face in 24-48 de ore de la receptia produsului defect in centrul nostru de service.

           In cazul solicitarilor nejustificate se va percepe o taxa de service de 30 Lei si plata transportului tur-retur.

           Produsele neridicate din service in maxim 3 luni de la receptionarea produsului sunt considerate abandonate si vor intra in posesia noastra.

In cazul produselor care au Certificat de Garantie emis de producator/importator, acestea vor fi trimise numai in centrele de service mentionate pe acel certificat conform procedurilor inscrise in acel certificat.

spacer

Ghidul tau autentic de shopping.Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de SYSTEM PRO S.R.L., CIF: RO17718057, Reg.Com: J27/1005/2005

systempro.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.